Twintig jaar geleden ben ik zelf vanuit de Randstad naar de Betuwe verhuisd omdat vanuit deze regio veel grote steden in Nederland binnnen 50-60 minuten bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn in de Betuwe nauwelijks files of stoplichten en je kunt je auto altijd kwijt. De Betuwe is vooral ook aantrekkelijk omdat de prijzen voor een leuke woning hier nog aanzienlijk lager liggen dan bijvoorbeeld in Utrecht of in de Randstad.  De woning is vaak groter, heeft een grotere tuin, de omgeving is groener en de lucht is schoner. Naast de authentieke Betuwse woningen is de woningvoorraad in de afgelopen jaren flink toegenomen met nieuw gebouwde woningen. Voorzieningen zijn er volop: recreatie, sport, scholen, kinderopvang, cultuur, alle ingrediĆ«nten voor een rijk leven zijn hier aanwezig. Ik help je graag om deze te ontdekken.

Grote plaatsen in de Betuwe zijn nog steeds Culemborg, Geldermalsen en Tiel met grote nieuwbouwwijken, een ruim winkelaanbod, en een treinstation. Maar ook de plaatsen zoals Buren, Beesd en Lienden zijn groeikernen met veel voorzieningen. De kleinere dorpen zijn charmant en hebben een eigen gemoedelijke sfeer. 

Als je de Betuwe nog niet goed kent kun je hooguit inschatten dat het er fijn wonen en leven is. Ik kan je het complete verhaal vertellen: Hoe is de sfeer in een dorp of stad, welke voorzieningen zijn nabij, hoe is de dagelijkse ontsluiting per auto of openbaar vervoer naar je werk, wat zijn de plannen, de prijsontwikkeling, kortom alles dat relevant is om te weten als je in De Betuwe gaat wonen. Velen zijn je daarin al voorgegaan.

Als aankoopmakelaar kan ik je helpen met:

 • Advies over de geschikte woonomgeving gebaseerd op je wensen
 • Selecteren van geschikte woningen uit het actuele woningaanbod
 • Bezichtigen van huizen
 • Biedingsadvies gebaseerd op een vergelijking met andere woningen, de omgeving en woningmarkt
 • Onderhandelingen voeren over de koopsom en aanvullende voorwaarden
 • Juridisch onderzoek van de woning (erfdienstbaarheden, vergunningen, kettingbedingen)
 • Gemeentelijke check van de woning (aanwezige vergunningen, bestemmingsplannen, mogelijkheden voor verbouwingen)
 • Het regelen van een bouwkundige keuring van de woning
 • Controle van de koopakte & begeleiding bij het ondertekenen van de akte
 • Inspectie van het huis bij de sleuteloverdracht
 • Begeleiding bij de notaris bij het tekenen van de leveringsakte

Daarnaast zet ik uiteraard mijn netwerk in om ervoor te zorgen dat jij je snel kunt settelen en thuis zult voelen in je nieuwe woonomgeving.

Voor de bemiddeling bij de aankoop hanteer ik een vast tarief. Zo zijn de kosten vooraf duidelijk en weet je direct waar je aan toe bent. Uiteraard kun je vrijblijvend met mij kennismaken in een eerste en gratis kennismakingsgesprek. Daarna ga ik graag voor je op zoek naar de best passende woning en omgeving voor jou.

 

Plaatsen in de Betuwe: Buren, Beusichem, Culemborg, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Zoelen, Zoelmond

 

Prijsontwikkeling woningmarkt (NVM)

Toeristiche informatie over de Betuwe 

 

 

AANKOOPMAKELAARDIJ IN DE BETUWE